zaterdag 28 april 2007

Wat is Agloco nu precies ?

Agloco heeft een toolbar. Deze toolbar komt op je internetbrowser te staan, zoals internet explorer. Je kan het vergelijken met bijvoorbeeld de toolbar van Google, die je gratis kunt downloaden. De toolbar van Agloco zal over enkele weken pas te downloaden zijn, omdat deze toolbar nog in een testfase zit. Het downloaden van de toolbar van Agloco is eveneens gratis! Zodra de toolbar te downloaden is worden de leden daarvan op de hoogte gesteld.

Het verschil is echter, dat als je de toolbar van Google hebt je er niets voor betaald krijgt! Als je de toolbar van Agloco hebt, krijg je wel betaald!!
Hieronder kan je alvast zien, hoe de toolbar er uit komt te zien.

Agloco verdiend geld voor de gebruikers op vele manieren:


Zoeken
Iedere keer als een gebruiker een zoekopdracht geeft in de Agloco-toolbar, verdient Agloco geld van de zoekmachine-providers. (voorbeeld: Google betaald gemiddeld $0,10 voor elke zoekopdracht, die naar Google leid)

Adverteren
In het midden van de toolbar hierboven, zie je een reclame om de trailer van de nieuwe Spiderman 3 film te bekijken. De reclames, die in het midden van de toolbar verschijnen hebben betrekking op de zoekopdracht, die je gegeven hebt. Dit is dus gericht adverteren! Het klikken op zo’n advertentie brengt ook weer geld op! Let wel op!! Het heeft totaal geen zin om constant op de advertenties te klikken. Dit wordt trouwens gezien als fraude! De software, die in de toolbar zit kan dit namelijk detecteren. De software kan alleen zien, wat er op de toolbar gebeurt. Het bevat dus géén spyware!!!

Software
Vele software-bedrijven betalen websites om de mensen aan te moedigen om nieuwe software te downloaden. Een voorbeeld hiervan is Adobe’s Flash –en Acrobat Reader software en probeerversies van nieuwe programma’s.
Agloco-leden hebben op deze manier niet alleen de beschikking over de nieuwste programma’s, ze worden er ook nog voor betaald!

Service
Veel on-line service providers zien Agloco als een bron om nieuwe en actieve gebruikers van hun service te voorzien. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Ebay, Skype en PayPal, die commisies betalen aan de mensen die er voor kunnen zorgen, dat andere mensen zich bij hun aanmelden. Wederom kassa!

Producten
Als Agloco-leden besluiten een bepaald product te gaan gebruiken, zoals mobiele telefoons, high-tech gadgets, kantoor benodigdheden, creditcards of leningen dan krijgt Agloco daar geld voor. Dit geld gaat ook weer naar de leden!



Agloco-leden verdienen op vier manieren geld:


Leden verdienen een maandelijks deel van de Agloco-inkomsten, die gebaseerd is op het gebruik van de toolbar in die desbetreffende maand.

Leden verdienen een deelpercentage van het bedrijf, die eveneens betrekking heeft op het gebruik van de toolbar in die maand.(op dit moment wordt het gebruik van de toolbar tot een maximum van vijf uur per maand beloond)

Leden, die ervoor zorgen dat meer mensen zich gaan aanmelden bij Agloco krijgen ook meer betaald door middel van een bonussysteem.

Leden krijgen ook een deel van het geld, dat voortkomt uit commissies die Agloco krijgt als een lid een product koopt of ergens een abonnement neemt.






Meld u nu gratis bij Agloco aan: www.agloco.com/r/BBDF4863




Geen opmerkingen: