zaterdag 28 april 2007

Hoeveel kan ik met AGLOCO verdienen?

Het antwoord hierop is eenvoudig। Het is mogelijk om tienduizenden euro’s per maand te verdienen met AGLOCO. Ik denk dat er momenteel 3 mensen zijn die een eerste cheque zullen krijgen van over de 15.000 euro. Maar zij hebben dan ook netwerken van rond de 30.000 leden.

We gaan straks surfuren verzamelen। Je eigen surfuren tellen 1 op 1. De surfuren van je leden tellen 1 op 0,25 mee. Dat wil zeggen dat als een lid in je netwerk 5 uur per maand surft met de Viewbar actief jij dan 1,25 uur bijgeschreven krijgt als gesurft uur. Heb je 100 leden die allemaal 5 uren surfen dan levert dat dus 130 surfuren op (inclusief je eigen 5 uren).

Wat is zo'n surfuur nu waard? Er zijn verschillende analyses gedaan die allemaal moeten uitgaan van aannames over de omvang en de groei van het netwerk en over het aantal partners die van AGLOCO's netwerk gebruik willen maken। Een conservatieve schatting laat zien dat een surfuur - in het begin - ongeveer €0,5 waard zal zijn. Dit zal alleen maar stijgen als er meer partners komen, als de community groeit etc.

Kortom: 100 leden -> 130 surfuren -> €65 per maand।Let wel, dit bedrag zal stijgen en komt iedere maand terug!

U komt aan u leden in uw netwerk door ze aan te melden via u unieke refferal url, die u na aanmelding bij Agloco krijgt.

Je kunt ook leden werfen door ook een eigenwebsite over Agloco te beginnen en door bekende in je omgeving te informeren over Agloco en ze te laten aanmelden via jouw unieke Url site link.

Je kunt ook een e-mail naar jouw kennissen sturen dat kan als volgt.

Beste vriend(in),Dit bericht is om je de mogelijkheid te bieden om te helpen bouwen aan AGLOCO। Dit is een Internet Community welke in het bezit is van haar leden.

Waarom zou ik willen dat je meehelpt? In de eerste plaats omdat het gratis is en blijft। Daarnaast is het snel en eenvoudig om je aan te melden. Je kunt bovendien leuk verdienen als lid omdat AGLOCO geld betaalt en aandelen verstrekt als je surft op het internet. Tenslotte wordt je flink beloond als je helpt om het netwerk van AGLOCO leden uit te breiden.

Hier is de link om je aan te melden (ik word automatisch geregistreerd als diegene die je heeft verwezen d.m.v. mijn ID BBDF4863) www.agloco.com/r/bbdf4863

AGLOCO werkt met een toolbar die Viewbar wordt genoemd। Het privacy beleid is zeer strikt dus je krijgt geen last van Spyware, popups of SPAM.

Hoeveel geld kun je verdienen als je zelf surft? Er is een rapport wat stelt dat de gemiddelde gebruiker tussen de €4 en €12 per maand krijgt. Je kunt dit rapport hier lezen: http://simmonsreport.spaces.live.com/

Hoeveel kun je verdienen als je anderen aanmeldt bij AGLOCO? Het Simmons rapport voorspelt €25 per verwijzing. De huidige topper, RZ McCall, heeft er nu meer dan 10000. Hij heeft een interessante weblog: http://mccallsnotes.spaces.live.com/

AGLOCO verkeert momenteel in de beta fase waardoor het een uitstekend moment is om te bouwen aan een netwerk। Daarom wil ik je vragen om mee te doen en te profiteren van het doordachte concept. Heb je nog vragen? Bekijk de website voor alle details (www.agloco.com/r/BBDF4863) of stuur me even een mailtje. Het wordt tijd dat ook jij als internet gebruiker gaat delen in de winst!

Groeten,.....


Meld u nu gratis bij Agloco aan: www.agloco.com/r/BBDF4863

Geen opmerkingen: